Čteme dětem

V rámci projektu Čteme dětem navštěvují medici a medičky děti hospitalizované na dětské klinice FNOL.

Pro velký úspěch akce probíhá od března 2016 čtyři dny v týdnu – pondělí až čtvrtek od 17:00.
Čtenář stráví na oddělení asi hodinku. Záleží na jeho fantazii, tvořivosti a zájmech, jak čas vyplní. K dispozici jsou také pastelky a omalovánky. Knížku může zvolit dle svého uvážení.

Chcete se stát novým čtenářem?
Zašlete e-mail koordinátorce Báře Udržalové (bara.udrzalova@seznam.cz), uveďte Vaši e-mailovou adresu a odkud jste se o projektu dozvěděli (- je nutné být na seznamu čtenářů pro daný akademický rok!)

Pro ty, kdo se již čtení zúčastnili v minulém roce, stačí napsat své jméno a ročník do tohoto seznamu SEZNAM

Poté si stačí vybrat a zapsat se na Vámi zvolený termín a oddělení (patro).  Vybrat termín

Přehled oddělení kliniky

1. patro – oddělení chirurgických oborů

2. patro – hematoonkologické oddělení

3. patro (4.NP) – oddělení starších dětí

4. patro (5.NP) – kojenci (zde nečteme)

5. patro (6.NP) – oddělení chirurgických oborů

6. patro (7.NP) – JIP

Prosíme, navštevujte kliniku zcela zdrávi, chceme dětem pobyt zpříjemnit, ne zkomplikovat!!

S sebou potřebujete: ISIC, plášť, přezuvky, knihu

Po zazvonění na sesternu, se ohlaste jako medici v rámci projektu Čteme dětem a sestřičky Vám poradí, které pokoje můžete navštívit. Neprozradí-li, raději se zeptejte. Zapište se do docházky o kterou poprosíte sestřičky. Měla by být na každém oddělení. Kolik času na oddělení strávíte, záleží na Vás. Kdyby se stalo, že se nenajde dítko ke čtení, můžete přejít na kterékoliv jiné oddělení.

Na veškeré dotazy ráda odpoví Barča Udržalová (bara.udrzalova@seznam.cz) případně Jana Uhříková (uhrikova.jana@seznam.cz).